Carnaval is een feest voor iedereen en zeker de jeugd mag dan voorop lopen. Op 15 januari wordt Oskaris XIII, Jeugdgrootvorst van PCS de Raauw Ossekar onthuld. Jeugdige feestneuzen worden nu uitgedaagd om zich aan te melden als toekomstig Jeugdgrootvorst of Adjudant of als lid van de Jeugdraad van Elluf.Jeugdgrootvorst Oskaris XII en JeugdRaad

Door een zeer geheime Geheimraad wordt Oskaris XIII en zijn of haar Adjudant gekozen. Jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar kunnen als Jeugdraadslid of als Jeugdgrootvorst en -adjudant een geweldig leuk carnaval mee maken.  In wijkcentrum de Hille wordt het carnavalsfeest vier dolle dagen gevierd. Overdag ben jij daar dan ook als bijzonder persoon bij.

Houd jij van carnaval vieren en heb je wel zij om als Raadslid mee te doen? Geef je dan op door een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  te sturen.  Vertel waarom je het leuk vindt Jeugdraadslid te zijn en natuurlijk hoe je heet, wanneer je geboren bent, waar je woont. 

Als je het ook tof vind Jeugdgrootvorst te worden, verteld dat dan ook maar meteen. Oh ja, vraag je wel je ouders of zij dit ook goed vinden? Zie ook de website www.raauwossekar.nl en kijk bij jeugdgrootvorst.

P.C.S De Raauw Ossekar

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

ROKPraot aanmelden

Ga naar boven