Jong en ouder kan weer vier dagen uit volle borst meezingen met de carnavalsmuziek in wijkcentrum de Hille. Dansen en hossen, in de polonaise, slappe klets ophangen, het hmaandagmiddag weboort er allemaal bij. Feest is het motto bij PCS de Raauw Ossekar en dat is alle dagen gratis toegankelijk. Grootvorst Edwin dun Erste, Adjudant Rinyen Raad van Elf ontvangen u graag om samen te feesten. Overdag is natuurlijk JeugdGrootvorst Oskaris XIII en Adjudant Jobeanto samen met hun JeugdRaad er ook.

De middag programma’s zitten boordevol activiteiten voor de jeugd en hun ouders. Schmincken, dansgardes, het Annie Maassie Tiem met knuffelolifant Rokkie. Met een kinderbar en een discotheek die precies weet wat het kleine spul leuk vindt. Ook wordt er met de jeugd geknutseld en bij de uitgang goed opgelet dat zij niet zomaar de straat opgaan. En de DJ’s? Die houden met het volume zoveel mogelijk rekening met de gevoelige oortjes van de kids. Want iets vervelends overhouden van een leuk feest, dat gun je niemand toch? Voorop in de polonaises gaan Jeugdgrootvorst en zijn Adjudant met hun Jeugdraad. Alle dagen gaat de zaal open om 13.00 uur, behalve op dinsdag. Dan start het roemruchte Luierbal al om tien uur. Elke middag sluiten wij 18:00 uur.

Het is niet alleen voor kinderen te doen in de Hille. De Raauw Ossekar biedt ook elke avond vanaf 20:00 uur een feestelijk programma voor de oudere jeugd tot tachtig jaar. Een Bal Masque, OptochtFisje en nog veel meer. Fijne muziek, catering voor de lekkere trek. Kom naar de Hille, waar carnaval ook al een lange traditie is!

Zijn er ook dingen veranderd?

Ja, we zijn elke carnavalsdag gesloten van 18:00 - 20:00 uur.

Xplain A3kl

De kinderbar, waar je twee dingen kunt kopen voor maar één munt, is er natuurlijk ook weer. Maar dit jaar hebben we ook een Rokkie Kidskaart, 5 verschillende versnaperingen voor maar twee munten. De Rokkie Kidskaart is voorzien van een mooi lintje zodat je hem om je nek kan hangen.

Oh ja onze kinderbar is helemaal vernieuwd.

 

Voor de oudere jeugd tot tachtig jaar is er zaterdag- en zondagavond live muziek met mederwerking van Xplain!

Voor het complete programma kijk op onze agenda.

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

ROKPraot aanmelden

Ga naar boven