HET MAASLANDS CARNAVALS LIEDJES FESTIVAL; KUNDE KWÊKE, KWÈK DAN MEE:

Al bijna honderd jaar het leukste carnavalsfeest in het Ossekoppenrijk. Alle klupkes en carnavalsgroepjes met ook maar een beetje en vaak ook met heel veul talent komen dan naar de Raauw Ossekar.IMG 6489kl Ze brengen een kapelleke met muzikanten mee. Die hebben ook heel veul talent voor het drinken van meerdere glazen bier. En samen maken wij  er dan een geweldige, muzikale avond van.  De entree is gratis voor deelnemers en publiek, waar vind je dat nog… Waar gaat het over? Om de MAASLANDSE CARNAVALSKRAKER natuurlijk! En de MAASLANDSE SMAAKKRAKER!!!

Een echte wedstrijd is het, voor de beste CARNAVALSKRAKER. Het zijn helemaal nieuw gemaakte liedjes en een jury van knap gezellige koppen zegt op het eind welke het beste is. Daar is niet altijd iedereen het mee eens, maar net als  bij voetbal, de scheids bepaalt of het doelpunt geldig is.  
Heb je wel zin om mee te doen, maar last van drempelvrees? Of is een heel nieuw lied maken nog even een brug te  ver? Doe dan mee voor de MAASLANDSE SMAAKKRAKER met een mooi bekend lied met een geweldige nieuwe tekst erop. De Raauw Ossekar wilt jou graag helpen bij het vinden van een kapel. Ook voor arrangementen kunnen we contacten leggen.
Wij zien jullie allemaal graag schitteren op het podium van het Oude Theater,  waar nu het MCLF gevierd wordt! In 2013 was het de eerste keer in deze sfeervolle feestzaal en meteen al een doorslaand succes.Laat je horen op ons MCLF!!!

IMG 6602kl  IMG 6494kl

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

Ga naar boven