Met een overtWinnaars 38ste MCLF SmaakKraker en Origineeluigende voorsprong heeft de groep Met z’n Allen de grote wisselbeker van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival voor een jaar mee naar huis genomen. Het carnavalslied met de stevige dreun heeft zowel de vak- als de publieksjury overtuigd. Het Oude Theater stond op zijn kop na een toch weer spannende finaleronde.

 

Winnaar 38ste MCLF

In een goed gevulde en met een uitstekende sfeer treden negen carnavalsclubs en groepen op in twee categorieën. Vijf deelnemers deden hun best voor de titel met eeuwige roem; Carnavalskraker 2019! Met een nieuw gecomponeerde melodie en tekst, begeleid door de Klooiers of Kiep Kwajt.  Naast de winnaar waren dit BB en de Klooiers, Sjaak en Peer, CV ’t Kennet en de Feestgangers.

 

Vier groepen deden mee zonder begeleiding dWinnaar SmaakKraker 38ste MCLFoor een kapel voor de titel Smaakkraker 2019.
Winnaar in de categorie Smaakkraker waren –eveneens met een flinke voorsprong – de Hoogheden van organiserende Raauw Ossekar. Grootvorst Sander en Adjudant Jeroen bejubelden het carnavalsfeest van hun club en in Oss uit volle borst in “Polonaise Oskarnaise”. Ook voor deze titel gingen Donny Kooyman, Duolimo en de Limonettes, Smerige Cari en Vette Sjors.

Al 38 keer is er een Maaslandse carnavalskraker gekozen in Oss. Dankzij sponsoren kunnen de laatste jaren de allerbeste liedjes door iedereen gratis worden gedownload. Zes liedjes worden deze week bij Holland Studios opgenomen. Na de CD presentatie op 20 januari zijn de zes liedjes beschikbaar op www.kliknieuws.nl tot aan het Halfvasten.

38ste mclf download

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

ROKPraot aanmelden

Ga naar boven