training dansgardes 1Met zijn vier korte pootjes valt voor Grooote oren dansen niet onder de favoriete bezigheden. Alhoewel, als hij wat al teveel uit zijn drinkbakje geeft gesloeberd willen de kromme pootjes nog wel flink los gaan. Meestal tot groot vermaak van de toeschouwers want Grooote Oren houdt er een heel eigen ritmegevoel op na.

Zo sprak hij deze week met onze nieuwe Hoogheden over de Ieniemienies en de Dansgarde. Nou, reken maar dat alle vier niet kunnen wactraining dansgardes 2hten tot zij enthousiast klappend voor het eerst de nieuwe Gardedansen mogen bekijken. Zowel de nieuwe Adjudant als de Grootvorst -die altijd zijn eigen Dansgarde mag aankondigen- zouden het liefst een kijkje nemen bij de trainingsavonden van de jongedames. Er staat in de hal bij de Grootvorst zelfs al een grote tas klaar om de dames een keer te trakteren.  Ik heb hen uitgelegd, dat dat nog niet kan natuurlijk. Zij snapten het wel, maar toch….

Ook de Jeugdhoogheden zitten vol spanning want zeg nou zelf; welke tieners hebben op die leeftijd een eigen dansgroep? Grooote Oren heeft maar niet verklapt waar de meisjes iedere week oefenen. Stel dat ze stiekem toch gaan kijken? Grooote Oren heeft al wel om de Hoogheden te plezieren alvast een paar foto’s gemaakt. Jongelui, en wat minder jonge lui; nog even wachten tot na dit weekeinde he? Een welgemeend advies; leer hun namen goed uit je hoofd, daar hebben jullie nog twee nachtjes de tijd voor.

HOUD JIJ OOK VAN DANSEN EN BEN JE TUSSEN 5 EN 12 JAAR? KOM DAN KIJKEN EN MELD JE AAN BIJ DE TRAINSTERS. WIE WEET WORDT JIJ OOK EEN VAN DE DANCING STARS VAN DE RAAUW OSSEKAR!!!

Grooote Oren grooote oren