Zoveel nieuws en klets gehoord dit weekeinde dat de edele delen van Grooote Oren ervan tintelen. Daar zit niets onheus in; iedereen zal snappen dat bij Grooote Oren de edele delen die twee grote ontvangers aan zijn koppie zijn. Het Elf Elf bal zorgde voor een grote toeloop van carnaval ierders in de Hille. Alwaar het bier ditmaal koel en tintelend was! De nieuwtjes begonnen al bij de aftredende Jeugd.

overvolle oren 1Natuurlijk moesten zij nog afscheid nemen in hun officiële kostuum. Maar wat bleek bij het omkleden vooraf; beide heren waren flink gegroeid sinds de vorige pas sessie! Gelukkig hebben zij creatieve moeders en de oplossing is gezocht en gevonden in langere zwarte sokken en de zwarte schoenen van de grotere familieleden.

 

overvolle oren 2

Even later, kijkende naar de afgetreden Grootvorst en Adjudant kreeg Grooote Oren ook wel de indruk dat daar de knoopjes wat strakker zaten… Om dat vermoeden nader te onderzoeken ging Grooote Oren wat dichterbij observeren en wat hij daar ontdekte. Bij zowel oud-Grootvorst als oud-Adjudant zijn nog restanten van de officiele versierselen achtergebleven. Kijk even goed naar de foto, daar hangt nog een achtergebleven SCVO onderscheiding en een Grootvorst karretje.

 

 

Wisten jullie trouwens ook al dat;

  • Jeugdadjudant Leroy ook het Jeugdlam is bij de Lamme Handjes? En dat Destin Heesters al niet meer durfde hopen dat hij gevraagd zou worden om Oskaris XVIII te worden?
  • Bij de nieuwe Hofdames deze zomer heel veel hints over Grootvorst en Adjudant niet zijn ingedaald?
  • De Gouwe Os nieuw leven is ingeblazen. De Oss was in de lamme (ren) stal terechtgekomen. Wat hem daar precies is gebeurd kan hier niet helemaal uit de doeken worden gedaan. D’n os is echter herrezen als ut gouwe lam. Mag u zelf bedenken wat er is gebeurd in die stal… In maart komt het fraaie dier echt uit de stal
  • Je niet mag vergeten, motto Jeugd; VIER DAOGE GIN GEKLIER MAAR VEUL LEUT EN PLEZIER
  • Ook deze uit het hoofd geleerd moet worden, motto iets oudere jeugd; ALL YOU NEED IS ALAAF

Grooote Orengrooote oren