De nieuwe Grootvorst en Adjudant zijn in een drukbezochte Hille bekend gemaakt; Maikel Timmermans draagt dit seizoen de scepter van de Raauw Ossekar en doet dat samen met Melvin van Zantvoort. Twee vrienden die beiden goed weten wat carnaval vieren is.

Grootvorst Maikel is de zoon van Gerrit Timmermans, in 1973 Grootvorst bij de Deurdouwers en de vader van Calvin, nog net Jeugdgrootvorst Oskaris X bij de Raauw Ossekar. Dat mag een familietraditie heten! Maikel is getrouwd met Giselle, heeft twee zonen en werkt bij van Donzel in Uden. Hij is al langere tijd lid van de Raad van Elf en ook actief in zijn woonwijk.  Wanneer het carnaval in zicht komt, dan moet er veel voor wijken en gaat de Raauw Ossekar vaak voor andere dagelijkse dingen. Bij de Raauw Ossekar zorgt Maikel voor inkomsten door sponsor- en fondsenwerving en is hij lid van de MCLF commissie.

Adjudant Melvin is een verrassende keuze, want hij is ook nog Raadslid (en gangmaker) bij de SCVO en lid van de Hekkesluiters. Hij houdt van gezellige gewoontes; op vrijdag voor carnaval is het hamburgers eten bij Melvin (soms ook Melvis). Van daaruit gaat de Raad van de SCVO door naar de bus voor het scholenbezoek.  Op andere vrijdagen is het gezellig vis eten, hoe kan het ook anders als jouw winkel Aqua Rainbow heet?

 

MaikelenMelvin

Hun onthullings video: