Carnavalsstichting de Raauw Ossekar en kapel Hartnekkigtog organiseren zaterdagavond 19 maart opnieuw een muzikaal feest in Wijkcentrum D’n Iemhof. Dit beloofd een groots muzikaal spektakel te worden; maar liefst 16 kapellen zullen hun kunsten vertonen. De zaal is open vanaf 19.15 en het programma start om 19.45 uur.  In de pauze voert de slagwerkgroep van Union uit Nuland o.l.v. Hans van de Moosdijk een enerverende slagwerk show uit.

Op twee plaatsen in het wijkcentrum wordt opgetreden; in de grote zaal en in het biljartcentrum. Iedere kapel speelt twee maal 15 minuten een set. Er is een grote variatie in de kapellen en hun muziekkeuze, wat de avond bijzonder verrassend maakt. De kapellen komen uit Brabant, Limburg en zelfs Utrecht.
De kapellen worden beoordeeld door een vak en publieksjury en de te winnen prijzen zijn vooral vloeibaar. De allerbeste kapel mag de Willem Huisman wisseltrofee een jaar lang koesteren.

L’OSS KLINKE & BLAOZE; L’OSS staat voor los en ongedwongen en ook voor het OSSekoppenrijk
KLINKE voor de prachtige klanken van alle muzikanten en de glazen waarmee we proostenFunkapel Winnaars 3de editie LKB
& BLAOZE dat doen veel van de deelnemers, begeleidt door de slagwerkers.

Deelnemende kapellen zijn de Funkapel uit Berlicum, de Neultuuters uit St Oedenrode, de Soulstampers uit Utrecht, CV De Mexicane en Ons Eige Heike uit Den Bosch, Nie Te Geleuve en Hofkapel de Dors(t)vlegels uit Heesch, Happy Best natuurlijk uit Best, Stoeprandorkest de Kwelpiepers uit Eindhoven, de Pindullekes uit Heeswijk, Deesjavu uit Vugt, de Pompzwengels uit Geffen en uit Oss de Krinkelbloazers, The Blue Band en de Derde Helft.