Carnaval wordt niet zo uitbundig zoals wij Brabanders graag zouden willen, verre van zelfs. Maar toch zorgen Ossenaren er voor dat het blijft bestaan en in de toekomst in volle glorie weer verder kan gaan. Bij de Raauw Ossekar dragen onder andere ere-senatoren daaraan bij met een vast bedrag per jaar. Geen carnaval in de Hille dit jaar, maar toch vond vaste bezoeker Wino Jansen dat hij iets moest doen. “Ik kom al jaren bij de Raauw Ossekar en heb altijd erg naar mijn zin. Dus april 2020 heb iOsse Haam Raauw Ossekark mij al aangemeld als Ere-Senator. En in september heb ik de daad bij het woord gevoegd. En ben blij dat ik op deze manier de Raauw Ossekar kan steunen, zeker in dit Covid seizoen.” Aldus Wino Jansen, de nieuwbakken Ere-Senator.
Als Ere-Senator krijg je de Osse-Haam met jaarplaatje . En elk volgend jaar een nieuw jaarplaatje.
De Osse-Haam werd aan Wino namens het Bestuur officieel uitgereikt door Grootvorst Jack dun Twidde, Adjudant Lesley . Zie foto.

Prinselijke Carnavals Stichting de Raauw Ossekar bedankt Wino en alle Ere-Senators, Donateurs en Senators die met hun jaarlijks bijdrage toch het carnaval verder helpen.

Ere Senator Wino 06 feb 2021