Jong en ouder kan weer vier dagen uit volle borst meezingen met de carnavalsmuziek in wijkcentrum de Hille. Dansen en hossen, in de polonaise, slappe klets ophangen, het hoort er allemaal bij. Feest is het motto bij PCS de Raauw Ossekar en dat is alle dagen gratis toegankelijk. Grootvorst Frans dun Derde, Adjudant Paul en Raad van Elf ontvangen u graag om samen te feesten. Overdag is natuurlijk JeugdGrootvorst Oskaris XII en Adjudant Quinten samen met hun JeugdRaad er ook.maandagmiddag web

De middag programma’s zitten boordevol activiteiten voor de jeugd en hun ouders. Schmincken, dansgardes, het AnnieMaossieTiem met een knuffelolifant die Olympische toeren uit gaat halen. Met een kinderbar en een discotheek die precies weet wat het kleine spul leuk vindt. Ook wordt er met de jeugd geknutseld en bij de uitgang goed opgelet dat zij niet zomaar de straat opgaan. En de DJ’s? Die houden met het volume zoveel mogelijk rekening met de gevoelige oortjes van de kids. Want iets vervelends overhouden van een leuk feest, dat gun je niemand toch? Voorop in de polonaises gaan Jeugdgrootvorst en zijn Adjudant met hun Jeugdraad. Alle dagen gaat de zaal open om 13.00 uur, behalve op dinsdag. Dan start het roemruchte Luierbal al om tien uur.

Het is niet alleen voor kinderen te doen in de Hille. De Raauw Ossekar biedt ook elke avond een feestelijk programma voor de oudere jeugd tot tachtig jaar. Een Bal Masque, Carnaval Mexicano en nog veel meer. Fijne muziek, catering voor de lekkere trek. Op maandag en dinsdag loopt het programma door van middag naar avond. Kom naar de Hille, waar carnaval ook al een lange traditie is!

Zie ook onze agenda