Wil-Panneman-Gouden-OogappelVrijwilligerswerk levert soms –naast het plezier dat je er van hebt- iets extra op.  De inspanningen van Wil Panneman werden door wethouder Kees van Geffen beloond met een gouden oogappel. Meteen al aan het begin van het kapellenfestival L’Oss Klinke en Blaoze werd Wil verrast door de volledige commissie die jaarlijks zes oogappels uitreikt aan vrijwilligers in gemeente Oss. Deze vrijwilligers zijn daardoor ook meteen genomineerd voor de verkiezing van Vrijwilliger van het jaar.

De gouden oogappel is een speldje in de vorm van een appel met een klein blauw diamantje. Wil is voorgedragen voor deze prijs vanwege al zijn inspanningen bij de Raauw Ossekar. Elf jaren als president, secretaris, raadslid en vrijwilliger en ook drijvende kracht achter de jeugdgrootvorst en adjudant.  Buiten de Raauw Ossekar is Wil ook actief bij serviceflat Sterrebos, zit hij in het bestuur van wijkstichting Oss-Zuid Kortfoort en is hij actief bij de Energiecoöperatie Oss.
Alle mensen bij de Raauw Ossekar feliciteren Wil met zijn Gouden Oogappel en hopen –net zoals Kees van Geffen al zei- dat de inzet van Wil nog lang door mag gaan.