Het Groot Ossisch Muziek Spektakel

waar muzikale talenten van zich kunnen laten horen

Tijd voor een Feestje!!!!!!
Het is hoog tijd dat Nederland het stof uit de veren schud en na anderhalf jaar de rem er op weer helemaal los gaat. We hebben lang genoeg stilgezeten en plezier, vrijheid en creativiteit moeten weer hoogtij gaan vieren. Carnavals stichting de Raauw Ossekar geeft de ruimte aan creatieve zangers en muzikanten om zich zelf te presenteren op een top feestje; Het Groot Ossisch Muziek Spektakel. Heel graag nodigt de carnavalsstichting jullie club, vereniging of groep uit om je ook creatief uit te leven en te presenteren op dit feest.

Op 20 november is de datum van het nieuwe muzikale feest. Het is de vernieuwende opvolger van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival dat na 39 edities zijn mooiste jaren heeft gehad. Was bij het MCLF nieuwe carnavalsliedjes de kern van het feest, bij het nieuwe muziekfeest wordt het repertoire helemaaIMG 7358kll losgelaten. Carnavalskrakers, oude of nieuwe, zijn natuurlijk nog steeds zeer welkom op het podium!


Het Groot Ossisch Muziek Spektakel staat voor een avond vol feestmuziek, schlager en levenslied, DJ-mixen, carnavalsliedjes of pop. Het is een podium voor liefhebbers van zang en muziek uit Oss en wijde omgeving. Muziek met een lach of een traan, met een swing of een beat, ook de Bossche dreun mag erbij. Aanstormend en door de wol geverfde talenten worden uitgedaagd hun kunsten op het podium te vertonen. Zoete stemmen, rauwe kelen, tenors of grunters zijn welkom op dit muziekspektakel. Of zij nu meedoen als gezelligheid- of buurtvereniging, vriendengroep of koor, carnavalsclub of dweilkapel, als DJ met een mixtafel; allemaal zijn ze welkom bij het Muziekspektakel.


Het optreden mag live uitgevoerd worden met een klein bandje, alleen met een accordeon of een dweilkapel. Ook zangers met een muziektape kunnen een plaats op het podium krijgen. Met eigen composities of een nieuwe tekst op een bestaand nummer, alles kan. Heb je een mooie vertolking van een bestaand lied, ook dan ben je een welkome gast op het podium. Alle optredens worden beoordeeld door een jury en ook het publiek krijgt een belangrijke stem.

Ben je geïnteresseerd en wil je alvast op de mailinglist stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.