Zaterdag 3 november was het Elf Elf bal bij de P.C.S. Raauw Ossekar. Een verrijdbare cel werd om 21:41 uur de zaal binnengereden met daarin twee personen gekleed in boevenkleding. De deur werd geopend maar zeOnthulling Sander en Jeroen kl konden er niet uit. Gouden handboeien zorgde ervoor dat de afstand tussen hen klein werd gehouden. En deze handboeien zaten ook nog om een tralie heen. Oskaris de XIV werd er bij gehaald met het sleuteltje van de handboeien. Toen gingen er bij veel mensen al een lichtje branden. Nadat de handboeien waren los gemaakt kwamen de boeven het podium op en maakte zich bekend als Grootvorst Sander dun Urste en Adjudant Jeroen.
Sander van Herpen is getrouw met Maaike. Zij hebben 2 kinderen, Noortje en Sten. Sander is werkzaam bij de politie. Op dit moment is Sten is onze JeugdGrootvorst en Noortje gaat komend seizoen meelopen als Assistent Gouvernante.
Jeroen Boeijen is getrouwd met Geri. Ook zij hebben 2 kinderen, Marin en Dion. Jeroen is werkzaam als veiligheidscoördinator bij Engie ASML en is politie vrijwilliger. In zijn vrije tijd is Jeroen voorzitter van Hart voor Oss (AED’s buiten beschikbaar maken).


Beide heren zijn actief bij KAKO, bij de meeste Ossenaren bekend van de Avond Vierdaagse en de KAKO Kinder Vakantieweek in de Ruwaard.

“Ik heb een goeie Carnavals opvoeding gehad” zegt Grootvorst Sander “natuurlijk gevierd bij de Raauw Ossekar maar een beetje verslapt toen ik wat ouder werd”. Door onthulling van zoon Sten als Oskaris XIV in januari weer opnieuw kennis gemaakt met Carnaval.

Adjudant Jeroen is ook jong begonnen met Carnaval vieren. Hij was lid van de JeugdRaad van Krullendonk (Heesch) en later lid van CV de Vruuters (Heesch).

Grootvorst Sander dun Urste en JeroenDe Hoogheden hebben erg genoten van de voorbereiding en nog meer van het Elf Elf bal. “We hebben een goeie start gemaakt van wat een geweldig jaar gaat worden en waar wij samen ons steentje aan bij zullen dragen” aldus beide heren. Zo zullen ze hun zangtalenten laten horen tijdens het 38ste MCLF (Maaslands Carnavals Liedjes Festival) in categorie SmaakKraker op 24 november in ’t Oude Theater.
Ze hadden ook nog een verrassing voor de Raauw Ossekar. De voormannen van groep Technisch, Niels en Leroy, kregen van de Hoogheden ieders een sleutel overhandigd van een wagenbouwruimte op een voor ons verrassende locatie . Deze verrassing werd door de aanwezigen met veel enthousiasme ontvangen. Dus na twee jaar niet te hebben meegedaan is de Raauw Ossekar weer van de partij bij de Grote Stadoptocht die dit seizoen zal plaatsvinden op 3 maart 2019. De Hoogheden werden voor de verrassing door President Mari hartelijk bedankt.

Uit de voorgelezen proclamatie door Grootvorst Sander blijkt dat beide heren er veel zin in hebben om er SAMEN een geweldig jaar van te maken. Samen werken, samen doen, respectvol en verbindend.

Tijdens de receptie werden de nieuwe Hoogheden door Grootvorst Wilma en Adjudante Paula van de Krinkelkoppen en door Stadprins Ton dun Urste en Adjudant Gudron.

Het motto van de Hoogheden: Niet sjouwe maar bouwen.

Klik om proclamatie van Grootvorst Sander dun Urste