INSCHRIJVEN VOOR HET 35e  MAASLANDS CARNAVALS LIEDJES FESTIVAL

Het Maaslands Carnavals Liedjes Festival in Oss is een van de eerste carnavalsfeesten van het seizoen. Dit najaar in Het Oude Theater op zaterdag 21 november. Deelnemers kunnen zich al aanmelden.

IMG 3703Carnavalvierende Ossekoppen zijn nu al druk bezig met het komende feestseizoen. Kapellen en carnavalsclubs componeren weer nieuwe carnavalskrakers, in de hoop de beste muzikale kraker van het Maasland te hebben. Het Liedjesfestival van de Raauw Ossekar is het moment van optreden en eeuwige roem.
Het festival is een wedstrijd waarbij een jury het beste carnavalslied kiest. Dat moet een origineel lied met een nieuwe tekst zijn, met live muzikale begeleiding.
Een tweede categorie is de Smaakkraker. Dat mag een bestaande melodie zijn met een eigen, nieuwe tekst. Ook hierbij is live muziek een voorwaarde.

Voor iedereen die carnaval diep in het hart heeft en plezier heeft in het zingen is het Maaslands Carnavals Liedjes Festival the place to be!  Carnavalscluibs en kapellen, maar ook andere verenigingen of buurten; voel je uitgedaagd voor een ouderwets gezellige avond. Voor hulp bij het zoeken naar een begeleidende kapel kan men ook bij de organisatie terecht.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen een inschrijfformulier en een reglement aanvragen bij Frank Mientjes, Kromstraat 71, 5345AA in Oss, tel. 0612740061 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De uiterste inschrijf datum is 30 oktober.