Op 21 januari wordt de JeugdGrootvorst van de Raauw Ossekar samen met zijn Adjudant onthuld.  Jeugdige feestvierders worden uitgedaagd om zich aan te melden als toekomstige JeugdGrootvorst of Adjudant of als lid van de JeugdRaad van Elf.

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar dan is dit misschien iets voor jou. Ben je een jongen of een meisje en heb jij carnavals bloed en houd je van een feestje. Dan is dit jouw kans. Lijkt het jou leuk om 4 dagen voorop te staan bij het jeugdcarnaval in wijkcentrum de Hille dan is JeugdGrootvorst of Adjudant zijn een hele eer.

Maar een JeugdGrootvorst met zijn Adjudant staan nooit alleen en heeft een gevolg om zich heen. Dit gevolg bestaat ook uit jongens en meisje van 10 tot 14 jaar en mjeugdraad 2017ogen zich dan de JeugdRaad van Elf noemen. Ook de JeugdRaad van elf gaat 4 dagen mee in de polonaise samen met hun Hoogheden.

Motivatie
 Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar e-mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. "Vertel waarom je het leuk vindt JeugdRaadslid te zijn en natuurlijk hoe je heet, wanneer je geboren bent en waar je woont. Als je het ook tof vindt om JeugdGrootvorst te worden, vertel dat dan ook maar meteen. Het is wel belangrijk om aan je ouders te vragen of zij dit ook goed vinden." Kijk voor meer informatie op de website www.raauwossekar.nl