Zondagmiddag 21 januari 2018 is het nieuwste jeugd duo van de Raauw Ossekar onthuld; Oskaris de veertiende en zijn Adjudante gaan samen met hun Jeugd Raad en Ieniemienie Dansgarde een geweldig carnaval vieren. Oskaris XIV is Sten van Herpen en zijn Adjudante is Susan van Dinther.  Oskaris XIV(Sten) Adjudant Susan

“Van kleins af aan” trekken zij samen op; al sinds de eerste keer bij KAKO kindervakantie kennen zij elkaar en zijn het vrienden. Dat kan dit carnavalsseizoen niet meer mis gaan! Jeugdgrootvorst Sten heeft er veel zin in. Zijn school is het Baken, groep 7 bij Theo en Stephanie en hij is vooral dol op buiten spelen. Wil je Sten trakteren, dan valt een colaatje wel in de smaak. Zijn Adjudante Susan komt van de Sterrebosschool bij juf Anne. Susan vind je wel vaker op het podium; bij Textpierement en ook in het Eftelingtheater.  Muzieksmaak; allebei noemen meteen de Snollebollekes en Sten vind ook Lamme Frans en Vieze Jack wel top.

Samen hebben zij heel veel zin in om lol en plezier te maken met carnaval. En natuurlijk kijken zij uit naar het scholenbezoek op vrijdag voor het grote feest. Dan mogen zij met de Raauw Ossekar op pad om bij veel  scholen een aftrap voor het carnaval te geven. Natuurlijk ook op hun eigen school. En daarna vier dagen het carnaval in de Hille!