MuziekSpektakel logo

Carnavals Stichting de Raauw Ossekar vindt het absoluut de hoogste tijd dat er weer uit volle borst gezongen wordt. Al veel te lang zijn we stilletjes thuis gebleven en hebben we onder de Corona kasseien geleefd. Feest en uitbundigheid moet weer hoogtij vieren, het nieuwe carnavalsseizoen is een prachtige start daarvoor. Carnaval en muziek houden van elkaar, daarom is er op 20 november de eerste editie van een prachtig nieuw zang en muziek feest!

De Raauw Ossekar geeft de ruimte aan creatieve zangers en muzikanten om zich zelf te presenteren op een geweldig feestje; het Groot Ossisch Muziek Spektakel. Heel graag nodigt de organisatie jou als zanger of muzikant, jullie club, vereniging of groep uit je creatief uit te leven en je met een gezellig, lollig, gevoelig of feestelijk lied te presenteren op dit feest.

Het Groot Ossisch Muziek Spektakel staat voor een avond vol feestmuziek, schlager en levenslied, DJ-mix, carnavalslied of pop. Muziek met een lach of een traan, met een swing of een beat, ook de Bossche dreun mag erbij. Aanstormende artiesten en door de wol geverfde talenten mogen het podium beklimmen. Gezelligheid- of buurtvereniging, vriendengroep of koor, carnavalsclub of dweilkapel, DJ met een eigen mix; iedereen is welkom bij het Muziekspektakel.

Je kunt komen knallen met een helemaal nieuwe carnavalskraker, een variatie op een bestaand lied, of en prachtige vertolking van een bestaand lied. De muziek kan uitgevoerd worden door een dweilkapel, een klein bandje, of alleen met een gitaar of accordeon. Ook zangers met een muziektape kunnen een plaats op het podium krijgen.

Vooraf is er een soundcheck, tijdens de avond is er een jury die deskundig naar de show kijkt. de mooiste beloning is natuurlijk de eeuwige roem voor en door je eigen optreden. En….de beste deelnemers kunnen als beloning een opname maken in de studio. En wie weet, is jouw geweldige show de aanzet tot heel veel andere optredens!

Aanmelden voor het Muziekspektakel kan door het ingevulde aanmeldingsformulier voor 4 november te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.