foto 1klHet moge duidelijk zijn, de Hoogheden van de Raauw Ossekar hebben het dit voorjaar goed voorspeld; deze zomer had niet veel kleding om het lijf. De lichte schaduw van hun veren en het verkoelende voetenwerk was de heren op vele dagen meer dan welkom! Zij hopen, dat de oververhitte hersenpan van alle deelnemers ook voldoende verkoeling heeft gevonden om toch weer een mooi lied te componeren.

Inmiddels is het oktober, volop herfst met nog steeds zomerse temperaturen. Houden we dit vast en vieren wij in maart echt zomercarnaval? Is de dress code van het MCLF op het podium van het Oude Theater luchtige badkleding?

Zaterdagavond 24 November kan iedereen het zien. Dan start om 20.00 uur het 37e MCLF en klinken we opnieuw op een van de mooiste en creatiefste feestavonden van het Osse carnaval. Niet meer met het spannende duo op de foto’s in dit bericht, maar met de kakelverse Grootvorst en Adjudant van de Raauw Ossekar. Die - zoals het hoort - nog volslagen onbekend zijn.foto 2kl

Ben jij ook op 24 november ook een van de deelnemers? Meld je dan snel aan op mclf @raauwossekar.nl. Dat kan met een geheel origineel lied met kapel(voor de enige echte Osse carnavalskraker), maar ook met een bestaand lied met een eigen tekst. Dan ga je voor de Maaslandse Smaakkraker en mag je optreden met een kapel of muziekopname.

 

Dat aanmelden kan nu meteen. Maar op zijn laatst op 28 oktober. Dan hebben we ook de melodie (ook in noten) en de tekst van het lied nodig. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het inschrijfformulier en reglement teruggestuurd.

Houd alvast rekening met de data op de volgende pagina voor jullie agenda’s;

28 oktober 2018 uiterste inschrijfdatum
15 november 2018 kapelmeester overleg
24  november 2018 maaslands carnavals liedjes festival
26 tot en met 29 november opname avonden in de studio
20 januari 2019 cd presentatie

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

ROKPraot aanmelden

Ga naar boven