Nog nooit eerder vertoond. De eerste officiële foto van onze 54ste Grootvorst.

De onthulling is pas op 30 oktober 2021 in de Hille.

grootvorstanoniem ROK 2021 2022

De eerste Hoogheid in het Ossekoppenrijk die onthuld wordt voor het nieuwe carnavalsseizoen is de Grootvorst van P.C.S. de Raauw Ossekar.
Zaterdagavond 30 oktober in wijkcentrum De Hille is het dan zover nadat er eerst afscheid is genomen van Grootvorst Jack dun Twidde en Adjudant Lesley wordt omstreeks 21:00 uur het nieuwe koppel bekend gemaakt.
Dat nieuwe duo mag het komende seizoen de scepter zwaaien bij de Raauw Ossekar met natuurlijk de Raad van Elf , dansgarde en alle vrijwilligers.
De entree is gratis, de zaal is open vanaf 19:30 uur.
Om toegang te krijgen tot deze feestavond is een geldige QR-code of vaccinatiebewijs verplicht.
Toegangscontrole zal worden uitbesteed aan een externe partij, dus zorg ervoor dat je je QR-code/vaccinatiebewijs/testbewijs en legitimatie bij je hebt. Toegang zal niet verleend worden aan personen die niet aan deze verplichting kunnen voldoen

 RABOSS051 Facebookheader Rabobank Oss Bernheze 2018 LR02

Help onze club aan stemmen!

Rabobank Oss Bernheze draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank  de Rabo ClubSupport voor verenigingen en stichtingen. In oktober gaat de campagne van start en Rabobank Oss Bernheze stelt € 300.000,- beschikbaar! Ook onze club doet mee aan de Rabo ClubSupport!

Stemmen

Het Groot Ossisch Muziek Spektakel

waar muzikale talenten van zich kunnen laten horen

Tijd voor een Feestje!!!!!!
Het is hoog tijd dat Nederland het stof uit de veren schud en na anderhalf jaar de rem er op weer helemaal los gaat. We hebben lang genoeg stilgezeten en plezier, vrijheid en creativiteit moeten weer hoogtij gaan vieren. Carnavals stichting de Raauw Ossekar geeft de ruimte aan creatieve zangers en muzikanten om zich zelf te presenteren op een top feestje; Het Groot Ossisch Muziek Spektakel. Heel graag nodigt de carnavalsstichting jullie club, vereniging of groep uit om je ook creatief uit te leven en te presenteren op dit feest.

Carnaval wordt niet zo uitbundig zoals wij Brabanders graag zouden willen, verre van zelfs. Maar toch zorgen Ossenaren er voor dat het blijft bestaan en in de toekomst in volle glorie weer verder kan gaan. Bij de Raauw Ossekar dragen onder andere ere-senatoren daaraan bij met een vast bedrag per jaar. Geen carnaval in de Hille dit jaar, maar toch vond vaste bezoeker Wino Jansen dat hij iets moest doen. “Ik kom al jaren bij de Raauw Ossekar en heb altijd erg naar mijn zin. Dus april 2020 heb iOsse Haam Raauw Ossekark mij al aangemeld als Ere-Senator. En in september heb ik de daad bij het woord gevoegd. En ben blij dat ik op deze manier de Raauw Ossekar kan steunen, zeker in dit Covid seizoen.” Aldus Wino Jansen, de nieuwbakken Ere-Senator.
Als Ere-Senator krijg je de Osse-Haam met jaarplaatje . En elk volgend jaar een nieuw jaarplaatje.
De Osse-Haam werd aan Wino namens het Bestuur officieel uitgereikt door Grootvorst Jack dun Twidde, Adjudant Lesley . Zie foto.

Prinselijke Carnavals Stichting de Raauw Ossekar bedankt Wino en alle Ere-Senators, Donateurs en Senators die met hun jaarlijks bijdrage toch het carnaval verder helpen.

Ere Senator Wino 06 feb 2021

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

ROKPraot aanmelden

Ga naar boven