Op zaterdag Grootvorst Jeffry 1 Adjudant Jan 2023 2024 kl4 november 2023 zijn Grootvorst Jeffry (van Vugt) en Adjudant Jan (van Rossum) onthuld als de nieuwe Hoogheden van PCS de Raauw Ossekar.

De feestvierende Grootvorst en Adjudant zijn gepokt en gemazeld met carnaval; meer dan 3 decennia ervaring in het feestvieren bij de Raauw Ossekar zit hen in het bloed. Adjudant Jan is zelfs al 30 jaar lid van de Raad van Elf en is daarmee recordhouder. Grootvorst Jeffry dun Urste heeft als Adjudant en jarenlang bestuurslid en voorzitter Protocol ook al de nodige uurtjes polonaise in de benen. En dan zijn Grootvorst en Adjudant ook nog familie van elkaar, weliswaar van de kouwe kant. Wat de warme band niet in het minst verstoord. Beide heren zijn trotse vader van twee dochters.

Ben je op zoek naar de beste koop van je leven, contact dan de nieuwe Grootvorst even. Want dagelijks houdt hij zich bezig met inkoop in Eindhoven. Adjudant Jan als meer dan bedreven automonteur kun je ’s nachts wakker maken voor een storing in je katalysator of een stotterend carburateurtje in je automobiel.

Hun motto: All you need is Alaaf.