Grooote oren carnaval 1Want een beetje sturing kan onze Hoogheid wel gebruiken. Grooote Oren heeft het al eerder over de on-protocollaire bewegingen van ons Jeffry dun Urste gesproken.

Maar het einde van zijn escapades is nog niet in zicht lijkt het. Zo is hij bij het Ameezing gespot met een gepimpte scepter. Grooote oren carnaval 2Het bestuur heeft vol afgrijzen en met open bierglazen de aangebrachte veranderingen aanschouwd. Maar er klonk weinig tegensputtering, wat Grooote Oren als groot fan van protocollair geneuzel wel tegenviel.

Inmiddels zijn er nog wat spekgladde roddelnieuwtjes de revue gepasseerd die de lezers van deze rubriek niet onthouden mogen worden. Grooote oren carnaval 3Een van de items; wie zijn neus schend, heeft meestal hoofdpijn. Een van de Raadsleden - zijn naam Niels zal ik niet nader noemen – is bij de uitvoering van zijn dagelijkse werkzaamheden uit een boom gesodemieterd. Misschien had hij zijn VCA diploma niet bij zich, want anders was dit niet gebeurd natuurlijk. Schade; een snee in zijn neus. Natuurlijk past ook Grooote Oren de persregels toe bij al zijn verhalen; hoor en wederhoor. Maar niet alles komt altijd goed uit de verf, want zowel gehoor als geheugen van Grooote Oren laten hem nog wel eens in de steek. Deze foto is dan ook niet van het genoemde slachtoffer, maar van iemand die zijn gok regelmatig op een andere manier verbouwde.
Nog een paar dagen en dan mogen we alle teugels weer laten vieren. Grooote Oren heeft een nieuw buukske voor alle smakelijke verhalen, dus ga maar los!

Maar, zullen we op zaterdagmorgen om 9.00 uur alvast samen in de Hille beginnen? Dan is er nog veel werk te verzetten en iedereen weet: vele handen………

grooote orenGrooote Oren