Want het was een heerlijk feest zonder vervelende dingen. Even los natuurlijk van de jarretelgordel van de wagenbouwers. Jammer jammer jammer, maar dan moet je ook regelen dat er in de loopgroep dames met penty ums bij zijn.

Dan kun je tenminste nog wat repareren onderweg. Maar een penty um zal wel ouwerwets zijn, in de tijd dat de dames het liever met een windhoos elluf doen.

go geen kater 2Geweldige prestaties ook weer van onze dansende jongedames, steeds weer kregen zij de handen van iedereen op elkaar. Ook On en Heil dansten graag met hen mee! Hebben jullie trouwens deze oproep in de Hille gezien? Ken je leuke kandidaten, geeft het dan gauw door! (Klik op de foto voor de tekst)

 

 

 

go geen kater 3Wel had Grooote Oren wat medelijden met de grote kindervriend Rokkie. Hij doet zo zijn best. Maar wat is er toch met zun bips? Nee, niet te dik en ook niet te dun. Maar hoe houdt hij de vliegen er van af? Juist; geen staart. Das toch zielig? go geen kater 4Rokkie was er nog niet ondersteboven van, maar wel binnenstebuiten… Daarom doet Grooote Oren hierbij een oproep aan zijn fanclub; wie helpt ons Rokkie aan een fraaie staart?

 

 

 

Tot 3 maart 12.00 u in Hooghuis Zuid waar je een hele middag kunt applaudisseren voor Dansgardes en hun schone kunsten!!!

Grooote Orengrooote oren