Schokkende zaken hoedjeHet beloofde een mooie zaterdag avond te worden. En dat werd het ook. Bij de uitslag van de Osse Kwis is bekend geworden dat de ROK de 21e plaats behaald, wat een enorme verbetering is ten opzichte van de vorige keer. Zo zie je maar wat de bijdrage van Richards Salad Bar kan doen in zo’n derby. Vanavond waren de knappe koppen van de ROK ook vertegenwoordigd bij FAQ van CV ’t Ken Net. Ook hier zijn geweldige resultaten behaald. Zo is de muts van Giselle en Dilia benoemd tot de mooiste van het Ossekoppenrijk. Een felicitatie en daverend applaus waardig.

Maar liefst 2 teams heeft de ROK bij dit mooie feest in de strijd gegooid. Waaronder natuurlijk onze eigenste Hoogheden Grootvorst Jeffry dun Urste en Adjudant Jan. De FAQ was net als voorgaande edities een gezellig feest waarbij de hersencellen zich tot het uiterste moesten inspannen. Fluitje van een cent natuurlijk voor beide teams.

Schokkende zaken hooghedenIn de afterparty wisten ons Jeffry en Jan zich uitstekend te vermaken op het podium, met hun mede-verendragers van dit mooie seizoen. Het feestje ging – na de bekendmaking van de winnaars nog gezellig door, want ook de munten moesten nog op natuurlijk. Dat laatste was niet zo heel moeilijk, want Niels gooide met zijn gesneden neus herhaaldelijk zijn chocomel over de vloer en vroeg dan gewoon weer om een nieuwe.

Schokkende zaken skepterToch zag Grooote Oren de avond nog op een verrassend onaangename wijze eindigen. Het was koud buiten, dus de jas moest aan. EN RAAD EENS WAT HIJ DAAR MOEDERZIEL ALLEEN AAN DE KAPSTOK AANTROF….!!!!!
De schellen vielen van zijn ogen. Kijk nog maar eens goed, want het plichtsbesef van jullie luistervink dwingt hem dit aan een groot publiek bekend te maken. Focus niet op de lelijke roze jas…

Grooote Orengrooote oren