Harrie de BouwerGrooote Oren heeft ontdekt dat sommige wagenbouwers zich goed roeren op facebook. Maar, roeren ze ook in de lijm en verfpotten in de wagenbouwhal? Is hun kiel al gestreken voor het Elf Elf feest komende zaterdag in de Hille? Denken zij überhaupt wel na over de nieuwe Hoogheden dan alleen verzinnen dat deze misschien vieze handen heeft? Hoe is het met de nieuwe pausmobiel voor onze Hoogheden?

Geheime camera’s in de bouwloods laten zien dat er wel gewerkt wordt. Maar niet alleen dat wordt zichtbaar. Met OH-en en onderuitgezakt een beetje facebook pagina’s vullen komt die wagen nooit de schuur uit natuurlijk.

Toch weet Grooote Oren ook wel dat het een klupke noeste werkers is. Zo serieus bezig dat de kratten bier soms over delassersde datum raken. Nou, dat hoeft nu ook weer niet zou je zeggen. ….Heb jij ook zin om me te bouwen op woensdag en vrijdagavond? Meld je dan heel rap bij ons Leroy en je wordt warm ontvangen.

 

 

 

Voorlopig blijft Grooote Oren de camera’s toch maar in de gaten houden. Daar was al op te zien dat er ook al gegaasd wordt. De lijm voor de papier-maché zal dus niet lang meer in de emmer blijven.

 

 

 grooote orenGrooote Oren