Het wordt feest met zeven kapellen op het podium van het kapellenfestival van Hartnekkig Tog en de Raauw Ossekar. De samenwerking van carnavalsclub en dweilkapel zorgt al enkele jaren voor een gezellige muzikale avond in D’n Iemhof.  IMG 2164kl

De Funkapel uit Berlicum, Breda stuurt Gin Ammezuur, Ted Zat uit St. Michielsgestel, Geffen vaardigt  Ut Gu Vals af en uit Oss spelen Vrûg Ligt, de Krinkelbloazers en Hartnekkig Tog zelf mee. Alle gezelschappen spelen twee keer een set naar eigen keuze. Wie allen hoempapa verwacht kan er flink naast zitten. Het repertoire is vaak verrassend: van rock tot schlager, van carnaval tot disco, alle registers gaan open.
Houd je niet van de muziek van dweilkapellen, dan heb je deze avond helemaal niets te zoeken in D’n Iemhof. Na de eerste klanken uit de trompetten en trombones wordt het namelijk niet meer stil in de zaal.
Gedurende de avond worden de kapellen beoordeeld door publiek en vakjury en “de beste van de avond” gaat naar huis met de Willem Huisman wisseltrofee.

L’Oss Klinke & Blaoze begint om 20.00 uur in D’n Iemhof in Oss en de entree is gratis.

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

ROKPraot aanmelden

Ga naar boven