NIEUWE GROOTVORST RAAUW OSSEKAR IS BEKEND

Een goedgevulde zaal in de Hille was zaterdagavond getuige van hoe Frans de Derde werd onthuld als de nieuwe Grootvorst van de Raauw Ossekar. Onherkenbaar vermomd als nar ging hij samen met Adjudant Paul de zaal rond met een traktatie. Eenmaal in het gezelschap van hun beider dochters uit de Dansgarde maakten zij zichzelf bekend.

Frans en PaulHet is duidelijk dat beide dochters niet op de hoogte waren van de nieuwe titel van hun vaders. Zo moet het ook zijn; tot het laatste moment een verrassing voor iedereen. Frans de Blauwe en Paul van Grinsven zijn al langere tijd vrijwilliger bij de Raauw Ossekar. Daarbij worden zij voor allerlei klussen ingezet. Het komend carnavalsseizoen zal nog veel meer van hen vragen.
Grootvorst Frans III is in het dagelijkse leven projectleider in de telecom bij SPIE. Om in conditie te blijven wandelt hij en vind je hem op de mountainbike. Sinds kort vind je Frans ook bij het Rode Kruis. Zijn dochter Anne danst al 4 jaar bij de dansgardes en dat was ook de aanleiding om carnaval te gaan vieren.
Adjudant Paul stapt in de voetsporen van zijn zoon; Max was al eerder Jeugdadjudant en daarna zelfs Jeugdgrootvorst bij de Raauw Ossekar. Met dochter Iris ook in de Dansgarde was voor hem het carnavalsplaatje compleet. Paul is heftruckchauffeur bij Unox en heeft als hobby bestuurbare miniatuurauto’s.
Grootvorst en Adjudant gaan allerlei festiviteiten in het Ossekoppenrijk meemaken en denken erg veel plezier te hebben in het komende seizoen.

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

Ga naar boven