op de camping hoogheden 1Onze Hoogheden Sander en Jeroen hebben letterlijk de smaak van hun winnende Smaakkraker lied goed te pakken. Zelfs op een zonnige voorjaars-campingdag staat het vocht tot aan de lippen bij het maken van een nieuw lied. Opoffering, volharding en steeds meer inspiratiebronnen gooien zij in de strijd voor een daverende come-back bij het 39e MCLF op 23 november.

Natuurlijk breekt voor iedereen de vakantie binnenkort aan. Toptijd om te relaxen, mooi bruin te kleuren, nieuwe ontdekkingen en tussendoor ook muzikaal bezig te zijn. Op het strand, op het terras, gewoon thuis in de tuin; het is altijd een goed moment om een nieuwe carnavalskraker te maken. Zing het zachtjes en zing het luid, tot je buren spontaan mee gaan zingen. Dan heb je in ieder geval het meezinggehalte getroffen.

Op zaterdagavond 23 November kan iedereen weer knallen in het Oude Theater! Zijn jullie er ook weer bij? De beroemde MCLF wisselbeker staat dan weer klaar voor de nieuwste originele, met live muziek en live gezongen Maaslandse Carnavalskraker. Onze verwachtingen zijn opnieuw hooggespannen en we weten; het wordt samen met jullie alweer een top-avond.

NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW-NIEUW de Maaslandse Smaakkraker staat ook op het programma; een bestaand lied met een eigen tekst. Je mag zeker met een kapel dit nummer komen brengen, maar kunt nu ook met vooraf opgenomen muziek het podium op. De zang moet natuurlijk wel live blijven! Wij hopen op deze manier nieuwe talenten aan te trekken.op de camping hoogheden 2

Wij hebben er weer veel zin in. Jullie natuurlijk ook; wij verwachten een lawine van aanmeldingen.
Dat aanmelden kan nu meteen. Maar op zijn laatst op 27 oktober. Dan hebben we ook de melodie (ook in noten) en de tekst van het lied nodig. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het inschrijfformulier en reglement teruggestuurd.

Houd alvast rekening met de data op de volgende pagina voor jullie agenda’s;

27 -10-2019 uiterste inschrijfdatum
14 -11-2019 kapelmeester overleg
23 -11-2019 39ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival
25 tot en met 28 -11 opname avonden in de studio

Tot MCLF

Frank Mientjes,
Voorzitter M.C.L.F. Commissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

ROKPraot aanmelden

Ga naar boven