Het LIDO is een heel weekeinde lang het toneel van de onthulling van de kersverse Grootvorst en Adjudant en hun jeugdige lot- en feestgenoten Oskaris XIX en zijn of haar Jeugdadjudant.

Zaterdagavond 2 november 20.00u opent de nieuwe Residentie haar deuren voor een afscheid van de Hoogheden van het vorige seizoen. Daarna wordt al snel bekend welk duo de scepter van de ROK gaat dragen. De met carnavalssap doordrenkte DJ Bennie zorgt voor muzikaal vermaak en mogelijk is er een optreden van een van de onmisbare Osse kapellen.

phoca thumb l dsc07823 pg1Na de onthulling wordt het feest meteen weer voortgezet, de officiële receptie voor Grootvorst en Adjudant is de volgende middag, ook weer in het Lido. Dan gaat het feestje vanaf 13.30 u gewoon verder. President Mari blaast na het afscheid van Destin en Leroy de stofwolken rond de identiteit van de nieuwe Jeugdgrootvorst en Jeugdadjudant weg. Jonge Hoogheden van andere clubs komen deze middag het nieuwe jeugdkoppel feliciteren. Waarbij dus ook de zaterdagavond onthulde Grootvorst en Adjudant de troepen leiden in het felicitatiegedrang.

De entree is als altijd vrij, het bier koel en de gezelligheid staat voorop in dit Elluf-Elluf weekend; voor het eerst dus met de Raauw Ossekar 11-11 in het LIDO waar ook vier dagen lang het carnaval gevierd wordt.