Op het traditionele Elf Elf bal van Prinselijke Carnavals Stichting De Raauw Ossekar zijn afgelopen zaterdag 29 oktober de Grootvorst en JeugdGrootvorst van het 55ste seizoen onthuld.

Grootvorst
Het was al bekend dat Grootvorst Niels dun Urste en zijn Adjudant Jeroen nogmaals de scepter zullen zwaaien voor dit carnavalsseizoen. Na een korte speech werd hij geïnstalleerd als Grootvorst voor het 55ste seizoen van P.C.S. De Raauw Ossekar.

Niels dun Urste is getrouwd met Marie-José.Grootvorst Niels dun Urste Adjudant Jeroen 2021 2022
In het dagelijks leven runt hij samen met zijn vrouw NMJ Fotoworks in Teeffelen.
Grootvorst Niels zijn grootste passie is fotografie, de poes Loki en hun hond Riva.

Adjudant Jeroen is al een bekende bij de Raauw Ossekar, hij was al een keer Adjudant in 2019 en is ook Senator bij de club.
Jeroen is getrouwd met Geri en hebben 2 kinderen, Marin en Dion.
In het dagelijks leven is hij werkzaam bij Strukton.
Daarnaast is hij in zijn vrije tijd ook voorzitter van Hart voor Oss (AED`s buiten beschikbaar maken) en politie vrijwilliger.

Beide heren zijn zwagers van elkaar en hebben er geweldig veel zin in om samen met de Raad van Elf en Dansgarde en alle vrijwilligers er een fantastisch carnavalsseizoen ervan te maken.
Het motto van de heren in dit jubileum jaar is dan ook: Al 55 jaar in beeld.

JeugdGrootvorst
Nieuw op deze avond was de onthulling van JeugdGrootvorst Oskaris XVII en zijn Adjudant.
Raauw Ossekar Jeugdkoppel 22 23 NMJFotoworks 1 1 webRond de klok van half negen kwamen Bram Heimans en Daan Baart uit het Raauw Ossekarretje. Bram is onze JeugdGrootvorst Oskaris XVII en Daan zijn Adjudant. De twee vrienden zitten samen in groep 7/8 a van de Polderhof.

Bram speelt hockey bij MHC en Daan speelt honkbal bij de Cardinals en beide gamen ook graag.

Het jeugdkoppel heeft roots met Carnaval: De ouders van Oskaris XVII, hebben vroeger menig biertje getapt in de D’n Iemhof voor de Raauw Ossekar. En opa van Daan is oud-StadsPrins Martin.

Samen hebben ze er reuze in om er een geweldig Carnaval van te maken.

Beide koppels hebben elkaar al een beetje leren kennen tijdens de fotoshoot van de JeugdGrootvorst en het beloofd een enerverend seizoen te worden.

 

 

Raauw Ossekar Jeugdkoppel 22 23 NMJFotoworks 4 1 web