Na vijftien jaar lang carnaval vieren in wijkcentrum de Hille in Ussen werd het voor de Raauw Ossekar tijd voor een nieuwe draai. Al op 2 november zal het nieuwe Carnavalsseizoen van de Raauw Ossekar starten op een andere locatie. De nieuwe Jeugdgrootvorst met zijn Adjudant en Grootvorst en Adjudant worden op die dag onthuld in Café Zaal het LIDO.

Logo Lido 2023 webDe Raauw Ossekar was toe aan verandering en heeft een goede samenwerking gevonden met John Megens van het Lido. Ook met carnaval kunnen de Osse feestgangers terecht in het Lido. Daar zullen de geweldige kindermiddagen van de Raauw Ossekar gevierd worden.
De zaterdagavond krijgt een andere invulling, livemuziek met een knipoog naar ouderwets Carnaval. Op dinsdagavond sluit de Raauw Ossekar het Carnaval af met een feestavond vol lol en pret.

Natuurlijk blijven veel goede zaken van het feesten in Ussen behouden. Zoals het Animatieteam, de Kinderbar, de Kidskaarten, toezicht op de uitgang zodat kinderen niet zomaar de straat opgaan.

Het Carnavals aanbod in het Osse centrum wordt hierdoor nog uitgebreider dan het al was. Feestvierende Ossenaren hebben zo nog meer te kiezen in het centrum van het Ossekoppenrijk.