Een groots onthaal eerst voor Jeugdgrootvorst Oskaris XVIII (Destin Heesters) en Adjudant Leroy van Haaren en daarna voor Grootvorst Jeffry (van Vugt) en Adjudant Jan (van Rossum). Zaterdagavond zijn zij onthuld als de nieuwe Hoogheden van PCS de Raauw Ossekar.

JeugdGrootvorst Oskaris 18 Destin Adjudant Leroy 2023 2024 klDe jongemannen die de carnaval vierende jeugd voorop zullen gaan Residentie de Hille zijn de zaal binnengebracht in het ossenkarretje. Niet getrokken door een os, maar door de dansmariekes. Destin en Leroy vind je normaalgesproken op Stadion en het Maasland, allebei in de eerste klas. Het leukste om te doen in hun vrije tijd vinden zij krav maga en voetballen.

 

 

De feestvierende Grootvorst en Adjudant zijn gepokt en gemazeld met carnaval; meer dan 3 decennia ervaring in het feestvierenGrootvorst Jeffry 1 Adjudant Jan 2023 2024 kl bij de Raauw Ossekar zit hen in het bloed. Adjudant Jan is zelfs al 30 jaar lid van de Raad van Elf en is daarmee recordhouder. Grootvorst Jeffry dun Urste heeft als Adjudant en jarenlang bestuurslid en voorzitter Protocol ook al de nodige uurtjes polonaise in de benen. En dan zijn Grootvorst en Adjudant ook nog familie van elkaar, weliswaar van de kouwe kant. Wat de warme band niet in het minst verstoord. Beide heren zijn trotse vader van twee dochters.

Ben je op zoek naar de beste koop van je leven, contact dan de nieuwe Grootvorst even. Want dagelijks houdt hij zich bezig met inkoop in Eindhoven. Adjudant Jan als meer dan bedreven automonteur kun je ’s nachts wakker maken voor een storing in je katalysator of een stotterend carburateurtje in je automobiel.