ZATERDAGMIDDAG  JEUGD DISCO CARNAVAL (13:00-18:00 uur)     IMG 0290kl

In de Hille start vanmiddag het grote spektakel dat carnaval heet. De Raauw Ossekar maakt om éen uur de deuren open voor het Jeugddisco carnavalsfeest. De DJ van Showtime draait zijn schuiven open en iedereen staat klaar voor een geweldige feestmiddag. Natuurlijk wordt veel jeugd verwacht, maar ook veel andere feestvierders komen aan waaien voor een gezellige middag. Onze Dansgarde en de Ieniemienies geven mooie optredens  met Garde- en Showdansen. Er zijn veel activiteiten voor de kinderen, maar er kan ook volop over de vloer gerollebold worden. Met een laag confetti alsof het de Oostenrijkse sneeuw is komt dat allemaal goed. Bij de Raauw Ossekar is het alle carnavalsdagen gratis entree.

ZATERDAGAVOND Eerste Zotte Avond (vanaf 20:00 uur) 

In de Residentie van IMG 0480klde Raauw Ossekar is het zaterdagavond altijd groot feest. Grootvorst ??en zijn Adjudant ??staan er helemaal klaar voor om met jou een geweldige avond te beleven. Met discotheek Showtime die de hele avond aankleed met carnavalskrakers, ouwe gouwe en feestmuziek. En met jouzelf, aangekleed als…..   Wij zijn benieuwd naar hoe jij eruit ziet. Kom je met een kleurige outfit of strak en sexy, als broeder Tuk of Superman? Ben jij de mooiste man of vrouw van de avond, het gekste setje, dan wacht je nog een aardige prijs. Het is niet anders, wil je een lekker feestje vieren, kom naar de Raauw Ossekar in Wijkcentrum de Hille. En; een muntje kost niet meer dan twee euro twintig! Geopend om 20.00 uur.Xplain A3kl

Tijdens Carnaval 2020 heeft de Raauw Ossekar op zaterdagavond en zondagavond live muziek met medewerking van Side Effects. Alle carnavalsdagen gratis entree.
Avonden toegang vanaf 16 jaar.

 

ZONDAGMIDDAG OPTOCHTPARADE  (13:00-18:00 uur)

Net wakker geworden en je mooiste verkleedpak alweer aangetrokken? Ontbijtje erin, bekertje melk, maar dan rap als een speer op pad. Want ook vandaag is het CARNAVAL! Op zondagmiddag ga je in het Ossekoppenrijk natuurlijk naar de optocht in de stad met het hele gezin. Maar je komt ook bij de Raauw Ossekar een gezellig feestje vieren. Tegelijk met de optocht begint ook het feest in de Hille om één uur weer. Voor de kinderen is er de kinderbar met twee keer lekkers voor 1 munt! Terwijl jij lekker ontspannen jouw feestje viert met buren of vrienden worden de kids goed bezig gehouden. Jeugdgrootvorst Oskaris XV en zijn Adjudant ??zijn er ook bij. Kunnen ze mooi jouw fraai geschminkte kids meenemen in de polonaise.

 

ZONDAGAVOND Tweede Zotte Avond (vanaf 20:00 uur)

Ook deze avond muziek van één van de DJ's van Showtime. Hij/Zij gaan lekker door met de mooiste feestmuziek en carnavals gedoe waar ze 's-middag's mee begonnen zijn! Deze avond weer met coverband Side effects. Maar de Raad van Elf ziet er ook anders uit dan jullie gewend zijn. De zwarte smokings hebben ze geruild voor......... dat is nou een verrrassing. Dus gewoon komen en meevieren.

 

MAANDAGMIDDAG JEUGDCARNAVAL  (13:00-18:00 uur)

Bij de ingang worden de kinderen verwelkomd door de Raad van Elf, die meteen ook oplet of er geen kleintjes de straat op glippen. Het swingende Annie Maasie Team staat klaar voor een geweldig portie vermaak voor de kleine IMG 0906klfeestneusjes. Muzikaal en volop in beweging houden zij de jeugd druk bezig op de dansvloer. Daarbij geholpen door de onvolprezen knuffelolifant Rokkie blijven de voorste rijen in de zaal goed bezet met dansende en springende kids. Als die vanavond niet goed slapen … Tussendoor zijn er mooie optredens van Dansgarde en Ieniemienies met hun show en gardedansen. Er is een schmickhoek waar de kinderen nòg mooier worden gemaakt. En zijn ze even toe aan een rustig momentje, dan is er nog de kleur- en knutselhoek. Even relaxen en dan… weer verder feesten natuurlijk!  

MAANDAGAVOND Derde Zotte Avond  (vanaf 20:00 uur)
Al ruim over de helft van het carnaval is het bij de Raauw Ossekar nog steeds even gezellig. Op maandagavond komt ook de Stadsprins met gevolg langs, dus muzikaal zit het ook weer snor met de afwisseling. Want met de Hoogheden komt ook altijd hun kapel mee voor een lekker deuntje live-carnavals getoeter. Na een extra optreden van ook de Prinsengarde trekken ook onze Grootvorst en Adjudant hun baantjes met de polonaise. Kunnen we weer lekker onze spieren strekken op “zak eens lekker door” of een mooi lied van Guus, met daarna weer een hele goeie reden om een pintje te drinken. Want van al die beweging wordt je warm en dorstig; dat moet weer gekoeld en gesmeerd worden! Voor de kapel weer met de Prinselijke bus is vertrokken staat de DJ van vanavond alweer te swingen achter zijn draaitafels. En gaan wij nog even lekker door.

DINSDAGOCHTEND LEKKER LUIEREN IS OOK FEEST  (10:00-12:00 uur)
Een traditie bij het carnaval IMG 1053klin de Hille. Al lang voordat de Raauw Ossekar hun feestjes in het wijkcentrum kwam vieren was het Luierbal er al. Tien uur ’s morgens al kunnen vaders, moeders, opa’s en oma’s met hun allerkleinste kroost terecht voor een carnavalsfeestje op maat. Kinderen tot acht jaar mogen ook mee met hun ouders. Maar het feestje is toch wat rustiger bedoeld om de allerkleinsten ook lekker te laten ronddollen in hun eigen tempo.
Voor de ouders een mooi moment voor een paar fraaie foto’s, al of niet met Jeugdgrootvorst Oskaris XV en Adjudant ?? of met knuffelolifant Rokkie. Ook deze morgen een optreden van een van de dansgroepen voor het visuele vermaak. Na twaalven gaat het feest geleidelijk over naar het middagprogramma.  

DINSDAGMIDDAG FAMILIEFEEST (12:00-18:00 uur)

Na drie doldwaze dagen heeft iedereen natuurlijk zin in nòg een dagje feest. Deze middag kan dat nog steeds in de Hille, de zaal is IMG 1061kldan al opgewarmd door het Luierbal. De snoepkraam staat klaar vol lekkernijen en het schminckteam is paraat voor nieuwe troepen kinderen. De DJ heeft zijn oren nog eens goed gepoetst en een schone kiel aangetrokken. Jeugdgrootvorst Oskaris XV is nog lang niet klaar met feesten en wilt er deze dag nog lekker tegenaan. Nieuwe kleurplaten in de relaxhoek voor de kleintjes, opgefriste dansmeisjes van de Ieniemienies en de Dansgarde. Zelfs Rokkie de knuffelolifant is niet stuk te krijgen en heeft verse batterijen in zijn ventilator  gedaan. Het lijkt wel of er volgend jaar geen carnaval meer is. Gelukkig is dat niet zo…. Eind van de middag neemt onze Jeugdgrootvorst en JeugdAdjudant afscheid van Carnaval. Hun grote klus zit er op.

DINSDAGAVOND Vierde Zotte Avond (vanaf 20:00 uur)

Alweer het staartje van een mooi carnavalseizoen, de dinsdagavond in de Hille. Onvermoeibaar gaan Grootvorst ?? en Adjudant ?? over de dansvloer, motorisch aangedreven door feestelijke muziek en gesmeerd met een lekker biertje op zijn tijd. Natuurlijk zijn zij de vier dwaze dagen moreel gesteund door de Raad van Elf, die ook hun mannetje hebben gestaan. Feestvieren doe je samen, een goeie reden om ook deze avond bij de Hille binnen te vallen. Er is  nog genoeg ruimte om er nog een plezante avond van te maken, het protocol laten we een klein beetje links liggen. Wel stoppen we op tijd deze avond, want morgen moet er ook weer opgeruimd worden. Maar we stoppen pas echt nadat de Grootvorst en Adjudant en natuurlijk de Raad van Elf afscheid hebben genomen van Carnaval en voor de laatste keer tijdens deze vie dagen her Raauw Ossekar lied ten gehore is gebracht. Oh ja, Wie helpt er mee met opruimen woensdag morgen?

Vrijwilligers-gezocht

Volg ons op .....

Ga naar boven